Ambachtelijke rundvleeskroket, mini uitsmijter, pomodorisoep en salade
2 Ambachtelijke rundvleeskroketten geserveerd met mosterd
2 Rijkgevulde garnalenkroketten geserveerd met saffraanmayonaise
3 Spiegeleieren met boerenachterham en jonge kaas
Kipfilet, oude kaas, bacon, ei, tomaat en mesclun sla
Grove plakken brood met boerenachterham, jonge kaas en spiegelei, gegratineerd met bechamelsaus
100% Runderburger op een brioche bol met cheddar, zoetzure ui, little gem en tomatenketchup geserveerd met frites Maak de burger naar wens door spek (+0,50) of een gebakken ei (+1,50) toe te voegen
Zachtgegaarde gemarineerde kipfilet met gefrituurde uitjes, kroepoek en atjar geserveerd met frites
In roomboter gebakken sliptongen met ravigottesaus en gegrilde citroen, geserveerd met frites en salade
Frisse salade van gebakken gamba's met crème fraîche, wakame en cornichons
Salade met carpaccio, pijnboompitten, Grana Padano en truffelmayonaise
Rijkgevulde salade met gegratineerde geitenkaas, honing, rode biet en walnoten
Frisse salade met gerookte zalm, crème fraîche, cornichons en wakame
Pulled chicken, bacon, ei, tomaat, Grana Padano, ansjovis en Caesar dressing
Met slagroom
Een afwisselende zoete verrassing
Pure chocoladebrownie met gebrande noten en karamel
'Hangende room' met passievruchtensorbet en krokante kokos
Klassieke crème-brûlée met krokant laagje van gekarameliseerde suiker en stroopwafel-ijs
Soep van pomodori tomaat met basilicumolie
Rijkgevulde bouillabaise met diverse vissoorten, schaal- en schelpdieren, rouille en croutons
Seizoensgebonden wisselende soep
Met mayonaise
Vers afgebakken brood met diverse smeersels
Krokant gefrituurde zoete aardappel met tomatensalsa en crème fraîche
Salade met ingrediënten van het seizoen
Rauwe oester met rode wijnazijn, sjalot en zwarte peper
Rauwe oester met wakamesalade, ponzu, rode peper en bosui
Gegratineerde oester met spinazie en bearnaisesaus
Een proeverij van diverse gerechten welke zorgvuldig zijn geselecteerd door onze chef (keuze uit alleen vlees, vis, vegetarisch of een combinatie)
Dun gesneden Iberico ham met zoetzure tomatencompote
Licht gerookte burrata met zoetzure biet en tomatensalsa
Gerookte zalm met mierikswortelcrème en zoetzure biet
Vegetarische springroll met chutney van mango
Krokante taco gevuld met krab, wakame en wasabi topping
Gegrilde gamba's met kruidenboter en peterselie
Gegrilde halloumi kaas met gebrande paprika, walnoten en siroop van sherry
Linguine met gamba's, rode peper en knoflookolie
Getoast briochebroodje met geschroeide tonijn, kimchi en citroenmayonaise
Risotto met gepocheerd scharrelei, geschaafde Grana Padano en truffelolie
Dun gesneden rundermuis met Grana Padano, pijnboompitten, truffelmayonaise en rucola
Rijkgevulde bouillabaise met diverse vissoorten, schaal- en schelpdieren, rouille en croutons
Krokant gebakken buikspek met gamba's en hoisinsaus
In de oven gebakken Franse kaas met crudité van diverse groenten en broodstengels
Kort geroosterde coquilles met saus van bisque du homard
Gebakken in limoenboter met groene asperges en haringkuit
Gegrilde spies met ossenhaaspuntjes, sesamsaus en paksoi Shanghai
Gestoofde kalfswang met luchtige aardappel-truffelmousseline en waterkers
Gebraden tournedos met fondant van zoete aardappel en specerijenjus
Shared dining proeverij van diverse zoete lekkernijen
Selectie van diverse kaassoorten met rozijnenbrood en appelstroop
Gevuld met boerenroomijs, rood fruit compote en koekcrumble
'Hangende room' met passievruchtensorbet en krokante kokos
Klassieke crème-brûlée met krokant laagje van gekarameliseerde suiker en stroopwafel-ijs
* Vegetarisch (verkrijgbaar). Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Onze keuken is hier graag van op de hoogte om u een zorgeloze dag te bezorgen.
Lunchkaart Kinderkaart Wijnkaart
Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.